فاضلاب صنایع غذایی

10 / 10
از 1 کاربر

صنایع غذایی گروه بزرگ و متنوعی، متشکل از کارخانجات تولید لبنیات، قند، فرآورده های گوشتی، کنسرو، کمپوت، کشتارگاه ها و امثال آن را شامل میشوند، که مواد خوراکی مورد نیاز برای انسان را تامین می کند. و با توجه به تنوع صنایع این گروه، فاضلاب های تولیدی نیز از کیفیت های متفاوتی برخورار خواهند بود.

از لحاظ خصوصیات فاضلاب، تغییرات زیادی در مورد فاضلاب های مختلف صنایع غذایی مشاهده می شود. BOD ممکن است تغییراتی از حداقل 100 ppm تا 1000000 ppm را دارا شود. تقریبا بطور کلی بعضی از فاضلاب ها فاقد مواد جامد معلق بوده اما در بعضی دیگر غلظتی بالای 120000 mg/lit را دارا می باشد.

علاوه بر آن بعضی فاضلاب ها خیلی قلیایی یا خیلی اسیدی می باشند. در اغلب فاضلاب صنایع غذایی مقدار مواد مغذی مورد نیاز کمتر از حد معول می باشد. فاضلاب اینگونه واحدهای صنعتی اغلب حاوی مواد آلی مختلفی است که در آبها بسادگی تجزیه می گردند. لیکن در صورتیکه میزان اکسیژن آب  دستخوش نوسان شده و بمیزان قابل توجهی از حد معمول آن کاسته شود حضور این مواد در آب می تواند سمیت خود را بروز داده و موجب آلودگی شدید را فراهم آورده و در نتیجه مرگ و میر آبزیان را بدنبال داشته باشد.

برچسب ها: فاضلاب صنایع غذایی، فاضلاب صنایع لبنیات، فاضلاب صنایع قند و شکر، فاضلاب فرآورده های گوشتی، فاضلاب کمپوت و کنسروسازی، فاضلاب کشتارگاه، تصفیه فاضلاب صنایع غذایی، تصفیه فاضلاب صنایع لبنی، تصفیه فاضلاب صنایع قند و شکر، تصفیه فاضلاب کمپوت و کنسروسازی، تصفیه فاضلاب کشتارگاه، شرکت بیسوکو،  BSOCO

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :