فاضلاب صنایع قند و شکر

10 / 10
از 1 کاربر

صنایع غذایی با مصرف بیش از 24 درصد از کل آب صنعتی در جایگاه نخست گروه های مختلف صنعتی قرار دارد. در این میان صنایع قند با مصرف 18 درصد آب صنعتی و تولید 34 درصد بار آلی کل صنایع کشور، توجه بیشتری را میطلبد.

دو مشخصه مهم در انتخاب و طراحی سیستم های تصفیه فاضلاب:

  1. غلظت و حجم فاضلاب تولیدی، که در صنایع قند نوسانات شدیدی دارد. مقادیر این مشخصه ها بیش از آنکه به ظرفیت و فناوری تولید وابسته باشد، از نحوه اعمال مدیریت مصرف آب و کنترل آلودگی تولیدی تاثیر می پذیرد .
  2. کیفیت پساب خروجی با توجه به منبع پذیرنده، با توجه به اهمیت بازیافت فاضلاب تولیدی برای مصارف کشاورزی استاندارد پساب خروجی بر مبنای آنگونه مصارف خواهد بود.

جدول  گستره مقادیر مشخصات مهم فاضلاب صنایع قند

 

روش های تصفیه فاضلاب صنایع قند و شکر

برکه های بی هوازی ، UASB، به عنوان مهم ترین سیستم های تصفیه بیهوازی و برکه های اختیاری، لجن فعال و صافی چکنده به عنوان مهمترین سیستم های تصفیه هوازی در صنایع قند انتخاب می گردد.

جهت بازدید و مشاوره از تصفیه خانه با همکاران ما تماس برقرار نمایید.

برچسب ها: فاضلاب صنایع قند و شکر، صنایع قند و شکر، تصفیه فاضلاب صنعت قند و شکر، شرکت بیسوکو،  BSOCO

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :