کنسروسازی یکی از مهمترین روش های متداول فراوری ماهی و سایر آبزیان است که سلامت و استفاده آسان و طولانی مدت آن در نتیجه تاثیرات ناشی از حرارت و سایر مراحل تولید تضمین می گردد. کارخانه های تولید کنسرو ماهی به طور متوسط 20 مترمکعب در روز فاضلاب تولید می کنند. این فاضلاب که از مراحل شستشوی مواد اولیه، فرآیند پخت، شستشوی دستگاه ها و .. ایجاد می شود، دارای بار ارگانیک زیادی است. فاضلاب این صنایع حاوی خون، روغن، پوست، نمک و بافت های ماهی است. بار آلودگی پساب صنعت کنسروماهی به شدت وابسته به نوع ماهی در حال فرآوری است.
تولید فاضلاب در صنایع کنسرو ماهی
آب استفاده شده در مراحل مختلف فرایند می تواند از طریق تصفیه مجدد مورد استفاده قرار گیرد.
مشخصات فاضلاب صنایع کنسرو ماهی
روش های تصفیه فاضلاب
سیستم های بی هوازی با نرخ بالا نظیر فیلتر بی هوازی و UASB به دلیل برخورداری از قابلیت پذیرش و حذف غلظت بالای مواد آلی، همواره از گزینه های اصلی بکارگیری در بحث تصفیه فاضلاب صنایع غذایی بوده اند. استفاده از UASB در تصفیه فاضلاب های صنایع غذایی بسیاری از هزینه های مراحل پیش تصفیه نظیر خنثی سازی را کاهش می دهد و علاوه بر این موجب کاهش هزینه های فرآیند هوازی نهایی می شود. همچنین راکتورهای UASB در برابر غلظت های بالای مواد سمی و حتی مواد آلی فرار موجود در فاضلاب نسبت به دیگر سیستم های تصفیه مقاومتر می باشند.
برچسب ها: فاضلاب کنسرو ماهی، فاضلاب صنایع کنسرو سازی، فاضلاب صنایع کمپوت سازی، تصفیه فاضلاب کنسرو ماهی، تصفیه پساب کارخانه فراوری ماهی، پساب صنایع کنسرو ماهی
جهت بازدید و مشاوره در زمینه طراحی و ساخت و نگهداری از تصفیه خانه با ما تماس حاصل فرمایید.