صنایع مایع تخم مرغ و و محصولات آن مانند پودر تخم مرغ به طور گسترده ای در حال افزایش اند. محصولات مایع تخم مرغ از جمله مایع سفیده تخم مرغ، مایع زرده تخم مرغ و مخلوط آن، به عنوان مواد تشکیل دهنده در شیرینی پزی و صنایع غذایی مانند ماکارونی، سس مایونز، بستنی، املت ها و انواع دسر و همچنین به عنوان طعم دهنده کاربرد دارند. مطالعات مشخصات فاضلاب این صنعت نشان داده است که میزان COD تولیدی آن بیش از 7000 میلگرم بر لیتر است و میزان BOD آن برابر 60 درصد COD می باشد.
روش های تصفیه پساب تخم مرغ
به دلیل حجم کم فاضلاب این صنایع عملا راه اندازی سیستم های بیولوژیکی سخت و دشوار می باشد.
مزایای روش الکتروکواگولاسیون
مقایسه ای از خصوصیات فاضلاب خام صنعت فرآوری تخم مرغ و فاضلاب تصفیه شده توسط فرآیند الکتروکواگولاسیون