کانال های اکسیداسیون که حجم کافی دارند قادر به انجام هم نیتریفیکاسیون و هم دنیتریفیکاسیون با سرعت های کمتر در شرایط DO کم هستند. در یک کانال اکسیداسیون غلظت DO را می توان زیر 5/0 میلی گرم بر لیتر به طور دستی یا خودکار تنظیم نمود. وقتی که از چند هواده استفاده می شود، برای مثال استفاده از هواده های برسی، امکان ایجاد غلظت DO کم تا صفر در سرتاسر کانال وجود دارد. از کنترل DO، روش های دیگر نیز ممکن است به کار رود که نمونه آن با استفاده از اندازه گیری NADH فرآیند Sym-BioTM است. در فرآیند Sym-BioTMهم از پراب DO و هم از پراب NADH برای کنترل هم زمان نیتریفیکاسیون و دنیتریفیکاسیون استفاده می شود. محتوی شکل احیاء شده کوآنزیم نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید (NADH) باکتری ها بوسیله فلورسنس منتشره پس از مواجهه با تابش فرابنفش UV توسط پراب NADH اندازه گیری می شود. NADH مهمی در واکنش های باکتریایی درگیر در انتقال هیدروژن نقش مهمی ایفا می کند. هر چه شرایط احیاء شده تر باشد، NADH/NAD در سلول باکتری ها افزایش خواهد یافت. پراب NADH برای انجام SNdN به وسیله پایش تغییرات NADH در لجن فعال و کنترل کارکرد سیستم های لجن فعال بهره برداری شده در غلظت های DO کم تا صفر استفاده شود. این فرآیند دارای چند مرحله است. ابتدا DO پایین آورده شده و وقتی که نسبت NADH/NAD به مقدار مورد نظر برسد، DO به یک مقدار بالاتر برای یک زمان مشخص افزایش داده می شود. در این فرآیند NO3-N و NH4-N کمتر از به ترتیب 3 و 1 میلی گرم بر لیتر به دست آمده است.