در طی دو دهه گذشته صنعت سیب زمینی در جهان رشد سریعی داشته است. در نتیجه فاضلاب تولیدی در این صنعت افزایش یافته است. صنایع سیب زمینی به تولیدکننده مقادیر زیادی پسماند آلی معروف هستند. حجم زیادی از فاضلاب و پسماندهای آلی تولیدی در این صنعت، ناشی از آب مصرفی در مراحل شستشو، پوست گیری و سایر فرآیندهای خط تولید در این صنعت است.
مراحل اصلی فرآوری سیب زمینی
فاضلاب پوست گیری قلیایی پردردسرترین پسماند فرآوری سیب زمینی است. به دلیل وجود قلیا، PH این فاضلاب بسیار بالا است و معمولا بین 11-12 می باشد. عمده جامدات، کلوئیدی و محتویات آلی آن معمولا از سایر روشهای پوست گیری بیشتر است. فاضلاب فراوری سیب زمینی حاوی غلظت بالایی از ترکیبات قابل تجزیه بیولوژیکی مثل نشاسته و پروتئین است. علاوه بر این دارای COD، TSS و TKN بالایی است. یک کارخانه فرآوری سیب زمینی به ازای هر کیلوگرم سیب زمینی فرآوری شده معادل 17 لیتر فاضلاب تولید می کند.
خصوصیات فاضلاب کارخانجات تولیدی سیب زمینی سرخ شده
مزایا و معایب برخی از روش های تصفیه فاضلاب صنایع فراوری سیب زمینی
استفاده از ترکیب سیستم های تصفیه بی هوازی و هوازی در تصفیه این نوع فاضلاب ها پیشنهاد میشود.
جهت بازدید و مشاوره در زمینه سیستم تصفیه خانه فاضلاب با شماره تلفن شرکت تماس حاصل فرمایید.
برچسب ها: فاضلاب صنایع فراوری سیب زمینی، پسماند فراوری سیب زمینی، پساب صنایع سیب زمینی سرخ شده، تصفیه فاضلاب صنایع فراوری سیب زمینی، فاضلاب صنایع چیپس، فاضلاب صنایع نشاسته، تصفیه فاضلاب صنایع چیپس